X
X
Back to the top
X

NEVER MISS AN UPDATE

Get your name on the list for exclusive music & info!

 
X
drezzdj.be hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens en het respect voor jouw privacy.  Lees meer
X

CFFC

Een eigen bookings & event agency, Close Friends Friends Club.

Het samenwerken met artiesten zoals:

NINA BLACK

She’s looking good, she’s playing great! 

Deze vrouwelijke allround DJ kan alle stijlen aan! 

Muziek is steeds haar grootste passie geweest, als danseres of al DJ! Met haar unieke gave om haar enthousiasme door te geven aan haar publiek krijgt deze topper werkelijk iedereen om de dansvloer! 

VIOLINVASION

Violinvasion speelt in de meest bekende en respectabele clubs, en op de meest befaamde festivals over de hele wereld. Hij speelde onder andere op de podia van Tomorrowland, Privilege Ibiza, Nikki Beach Saint Tropez, TMF, Versuz, Carré, Clara Club Tel Aviv, Shimmy’s Beach South Africa en vele anderen. Vanaf het ogenblik dat hij zijn eerste noten speelt, zal u onmiddellijk de electro-vibe beleven, en stil blijven staan is dan gegarandeerd geen optie meer!

DJ FRE

‘One Song can bring back a 1000 memories’! Een blijvende herinnering aan een onvergetelijk feest, dit is waar Dj Fré voor staat. Zijn jarenlange ervaring met lopende residenties in Carré Willebroek, Diedjies Kuurne, Coulissen Gent en Brugge maar ook op Corporate events, afterworks, huwelijken, verjaardagsfeesten en nog tal van andere parties in binnen- en buitenland garandeert u dat het muzikale gedeelte van uw feest af zal zijn. Fré is een echte all-rounder in de breedste zin van het woord en brengt de perfecte mix met het beste van vroeger tot de hits van vandaag!

DJ DAVY

Als partyrocker in Oost- en West Vlaanderen weet hij als geen ander hoe een feest naar ongekende hoogtes te brengen. Met jarenlange ervaring als DJ en een muzikale knobbel als troef zit je bij Davy goed! 

M-AXIMM

Passie, daar draait het allemaal om! Muziek brengt mensen samen en M-AXIMM kan daar zeker voor zorgen! 

Met talloze dj-sets voor onder andere Sens Unique, Mono, Moorea staat deze klepper al jaren in het vak. Gekenmerkt door de kennis van retro, vocal house en nu-disco geeft deze DJ je feest een fijne feel good housy twist. Waar kan je M-AXIMM onder meer nog aan het werk zien? Back To Chopin, I Love Retro, Dreambeats, Azuro, Summerlake, …

DREZZ
Carloz Kentha
MC HOLIC (Sam Holic)

Sam zette zijn eerste stappen in het Belgisch nachtleven in 2008. Met een groot hart voor de dancescene, kwam hij al feestend snel in contact met enkele artiesten. In 2010 ontdekte hij de harddance scene als MC. Hij kreeg de kans om enkele grote festivals en fuiven in het binnen- en buitenland te hosten zoals Defqon 1, Sektor 9, The Qontinent, ook was hij kind aan huis in verschillende clubs zoals Complex, Illusion, Highstreet,… Na enkele succesvolle jaren besloot de toenmalige “MC VEGAS”, zijn carrière te stoppen om andere horizonten te verkennen. Echter bleef de passie diep vanbinnen bestaan. In 2022 kwam Sam opnieuw  in contact met jeugdvriend Andreas “DREZZ” en besloten ze samen in zee te gaan om nieuwe avonturen te beleven en het eventlife naar een ander niveau te tillen. Een nieuw alter ego werd geboren; Please welcome MC HOLIC!

Bonuzz
PartySax

Contacteer CLOSE FRIENDS FRIENDS CLUB voor meer info, de meest geschikte artiest op jouw event aan scherpe prijzen!

© All rights reserved - 2022 - Andréas De Zutter - Ondernemingsnummer: 0840.871.917